Throne Of Thunder 5/13hc 25m


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S1NZXrQ_3gk
Pienen uutisia koskevan hiljaisuuden jälkeen onkin taas ilo ja kunnia tehdä päivitystä että edellisellä viikolla kaatui HC Megaera ja vappuviikolla HC Ji-Kun. Kyseiset HC kaadot vievätkin mahtavan kiltamme taas Stormreaverin 25m progressissa sijalle viisi! :-)

Koska kirjaimellisesti räjäytimme HC Ji-Kunin ja jäljelle jäi vain kasa lihaa niin välttääksemme K18 sisällön etusivulla emme laita taaskaan varsinaista kaatokuvaa vaan esittelemme lisää kiltamme hurjia sotureita!

Tässä kuvassa näette kiltamme nälkäisen shamanin Logicsin ja (edellisistä uutisista tutun Waarpin hyvä kaveri) warlock Mähelön (kuvaaja itse yläreunassa Stormreaverin upeimmissa transmogeissa).
Windbomb
Logics on mallia enhacement shaman ja silloin kun hän ei nälissään järsi kanssaraidaajiensa jäänteitä ghost wolf formissa hän vetää pomoja turpaan niin että salamat sinkoilee! Mähelö taas on destrucion warlock jolle ei parane vittuilla tai alkaa chaos bolttia sinkoilla. Mähelön voimaeläin otti ja lähti lätkimään vappuna rajun ryyppäämisen seurauksena joten vastedes voimaeläimenä toimii eräs onneton hunter nimeltä Skryff josta taas lisää seuraavassa uutisessa!